Oameni fără adăpost, aciuați sub țevile de termoficare din Piața 700

Foto: Poliția Locală Timișoara

Persoane care și-au improvizat adăposturi în zona Pieței 700, lângă liniile de cale ferată, sub țevile calde de termoficare, au fost preluate și duse de polițiștii locali la Centrul pentru persoane fără adăpost de pe strada Telegrafului.

 

În urma unei sesizări, polițiștii locali au descoperit, în această dimineață, în zona centrală a orașului, lângă o clădire de birouri din zona Pieței 700, sub țevile de termoficare din apropierea liniilor de cale ferată, câțiva oameni ai străzii care și-au improvizat acolo adăposturi. În plus, au strâns și o cantitate considerabilă de deșeuri de tot felul, zona transformându-se într-un focar de infecție.

Doi bărbați și o femeie, din Timiș și, respectiv Mehedinți, au fost preluați și predați la Centrul pentru persoane fără adăpost de pe strada Telegrafului. Pentru igienizarea zonei se va lua legătura cu reprezentanții CFR, locația fiind în gestionarea acestei instituții.

Oficialii Poliției Locale Timișoara spun că nu este prima dată când astfel de persoane sunt depistate în zona respectivă, de fiecare dată fiind luate măsurile legale, dar periodic alți oameni ai străzii vin și își ridică alte adăposturi tot în zonă.

Polițiștii locali invită cetățenii care observă astfel de locații să le semnaleze la numerele de telefon 0256.968, 0256.246.112 sau pe emailul contact@politialoctm.ro.

 

Print Friendly, PDF & Email