O tonă de cannabis, descoperită de procurorii DIICOT într-un depozit din Timiş

Aproximativ o tonă de muguri de cannabis puşi la uscat a fost descoperită, marţi, într-un depozit din Timiş, în urma unei operaţiuni a DIICOT Timişoara. Trei persoane au fost reţinute.

 

Tona de muguri de cannabis a fost descoperită, azi, într-un depozit din satul Blajova, în timpul unei percheziţii efectuate de poliţişti de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Timişoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT, anunţă Mediafax. Mugurii de cannabins fuseseră puşi la uscat. În aceeaşi locaţie au fost descoperite şi sute de plante aflate în creştere.

Potrivit unor surse judiciare, depozitul aparţine unei grupări de traficanţi de droguri, liderul acesteia fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani, cetăţean german născut la Timişoara. Acesta a fost prins în flagrant, azi, în timp ce vindea şase kilograme de muguri de cannabis.

Gruparea de traficanţi de droguri era urmărită de mai mult timp de către poliţişti, agenţi sub acoperire cumpărând de mai multe ori droguri de la membrii reţelei.

Liderul grupării şi alţi doi bărbaţi care ajutau la creşterea plantelor şi vânzarea drogurilor au fost reţinuţi, urmând a fi audiaţi la sediul DIICOT Timişoara.

 

Print Friendly, PDF & Email