O timişoreancă acuză clanul Cârpaci că i-a luat abuziv casa din centrul Timişoarei

O timişoreancă trăieşte de ani buni sub teroarea clanului imobiliar Cârpaci, aşa încât ultima sa soluţie a fost venirea în audienţă la viceprimarul Traian Stoia. Acesta a declarat că femeia a fost dată afară abuziv dintr-un apartament de pe b-dul C.D. Loga, fiind chiar agresată fizic. În urma sesizării oficialilor Municipalităţii, un echipaj al Poliţiei Timiş s-a deplasat la faţa locului, însă nu a avut pe cine interoga…

Femeie bătută de familia Cârpaci

casa bulevardul Loga (2)O timişoreancă se luptă de ani buni cu clanul imobiliar Cârpaci. Aceasta a fost constatarea viceprimarului Traian Stoia, după ce a primit-o în audienţă pe Viorica Iacob, care i-a mărturisit că de 12 ani trăieşte sub teroare, fiind dată afară din casă de reprezentanţii familiei Cârpaci, dintr-un imobil situat pe bulevardul C.D. Loga, nr. 8, cu mai multe apartamente, pentru unul dintre ele Viorica Iacob deţinând acte de proprietate.

Din această cauză femeia a fost obligată să-şi găsească altă locuinţă, cu chirie. Viceprimarul susţine că aceasta a fost bătută, ameninţată, declarându-se surprins că de atâţia ani nimeni nu a putut să o ajute: „Fiica ei era să-şi piardă un ochi. Doamna este derutată, nu ştie unde să meargă, nu găseşte înţelegere. Nu voi permite bătaia de joc faţă de nişte concetăţeni, indiferent cine o face.

Nu se poate întâmpla orice şi nimeni să nu reacţioneze, această femeie a păţit lucruri intolerabile, iar cei vinovaţi trebuie să plătească”, mai spune Traian Stoia. Auzind de un asemenea caz, viceprimarul anunţă că a solicitat sprijin de la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Timiş. Aceştia au trimis, vineri, un echipaj la adresa cu pricina pentru a deschide o anchetă.

Poliţia nu a găsit pe nimeni la faţa locului

Potrivit agentului Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt al I.P.J. Timiş, poliţiştii timişeni s-au deplasat vineri dimineaţă la imobilul indicat, sesizarea din partea Municipalităţii fiind făcută pe motiv că femeii i-a fost întrerupt accesul la utilităţi. Doar că nu au reuşit să interogheze pe nimeni, pe clădiri fiind pus lacătul: „Nu s-a putut pătrunde în subsolul imobilului pentru a se constata faptele pentru care ni s-a făcut sesizarea. Noi am discutat cu Viorica Iacob şi aceasta este aşteptată luni la sediul I.P.J. Timiş pentru a depune o plângere”, declară agentul Ancuţa Morariu.

Print Friendly, PDF & Email