O timişoreancă a câştigat o vacanţă unde vrea, cu cine vrea

Mihaela Karina ChiritaTimp de aproape o lună, timişorenii au avut ocazia să participe la un concurs inedit: au fost invitaţi să-şi încarce fotografiile pe site-ul timisoaraimpreuna.ro şi să urmărească modul în care acestea au contribuit la construirea unui puzzle surpriză.

 

Sutele de persoane înscrise la concursul „Timişoara Împreună” au descoperit că puzzle-ul format din fotografiile lor redă principalele componente ale proiectului Openville, primul ansamblu multifuncţional din vestul ţării care urmează să fie dezvoltat în imediata proximitate a Iulius Mall.

În urma tragerii la sorţi, marea câştigătoare a fost desemnată Karina-Mihaela Chiriţă, din Timişoara.„Mi-a plăcut foarte mult concursul «Timişoara Împreună» şi a fost interesant să văd cum se formează puzzle-ul, care, spre surprinderea mea, la final, a dezvăluit elementele deosebite ale unui nou proiect din oraş, Openville. Este pentru prima dată când câştig un concurs, chiar dacă am participat la multe competiţii. Sunt foarte bucuroasă şi abia aştept această vacanţă, o surpriză nesperat de frumoasă”, a spus Karina-Mihaela Chiriţă. 

Openville este un proiect multifuncţional de tip „lifestyle center”, care va include numeroase premiere şi superlative: cea mai înaltă clădire de birouri, cel mai mare parc suspendat şi cea mai mare colecţie de magazine din România, precum şi cea mai mare zonă de distracţii din Timişoara.

Advertorial

 

Citeşte şi:

Openville Timişoara, o investiţie de 220 de milioane de euro a grupului Iulius

 

Zeci de mii de arbori şi arbuşti, cumpăraţi pentru cel mai mare parc din Timişoara

Print Friendly, PDF & Email