O tânără a fost muşcată de câini, în faţa Universităţii de Vest din Timişoara

maidanezi traverseazaO tânără din Timişoara a ajuns, vineri, la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş”, din municipiu, după ce a fost atacată de câini, în faţa Universităţii de Vest. Plaga este, însă, minoră şi nu a necesitat internare.

 

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş”, din Timişoara, dr. Virgil Musta, declară, citat de Mediafax, că o tânără de 25 de ani a ajuns la spital după ce a fost atacată, vineri, de o haită de câini în faţa Universităţii de Vest: „Avea o plagă minoră la piciorul stâng, nu se vedeau leziuni grave”.

Dr. Virgil Musta mai spune că, în decembrie anul trecut, la spital s-au prezentat 112 persoane muşcate de câini. Iar în primele zece zile ale lunii ianuarie au fost 20 de cazuri. „Acum câţiva ani aveam cam cinci-şase muşcături de câine pe zi”, mai spune Virgil Musta.

Potrivit medicilor, tânăra se afla în drum spre serviciu când a fost atacată de şase câini, iar ea a fugit pe o altă stradă, unde i-au sărit în ajutor mai mulţi trecători care au alungat patrupedele şi au chemat ambulanţa.

De la sfârşitul lunii decembrie, alţi doi bărbaţi au ajuns la spital după ce au fost atacaţi de câini fără stăpân, în zona Gării de Nord din Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email