O parte din suspecții în cazul crimei între migranţi de la Gara de Nord, identificaţi

Foto: Poliţia Locală Timişoara

Patru din cei șase suspecți din cazul crimei din zona Gării de Nord au fost depistați de polițiști de la Serviciul Investigații Criminale și polițiști locali într-o pensiune din Timişoara, anunţă Poliţia Locală Timişoara.

 

Polițiștii locali de la Biroul Ordine Publică și Intervenție Rapidă au fost solicitați, în după-amiaza de 21 aprilie, de către polițiștii de la Serviciul Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Timiș să-i sprijine în acțiunea de identificare a suspecților în cazul crimei din 19 aprilie, din zona Gării de Nord, rezultată din încăierarea între migranţi. Patru din cei şase suspecţi au fost descoperiţi în Pensiunea Diamond Residence, de pe str.Miron Costin. În aceeaşi locaţie au mai fost găsiţi patru migranți care nu dețineau documente și care au fost predați Inspectoratului General pentru Imigrări. Polițiștii locali au predat la Poliţiei Judeţului Timiș alți 27 de cetățeni afgani, pentru audieri, în același caz.

În seara de 19 aprilie, în zona Gării de Nord din Timişoara a avut loc o încăierare între două grupuri de migranţi afgani. Doi au fost înjunghiaţi, unul dintre ei pierzându-şi viaţa.

 

Print Friendly, PDF & Email