O nouă parcare de cartier, amenajată la Timișoara

Foto: Primăria Timișoara

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, anunță finalizarea unei noi parcări de cartier, în Calea Lipovei.

 

Noua parcare din zona Calea Lipovei, finalizată azi, are 85 de locuri de parcare și alei la toate intrările în blocuri. Pe acest amplasament au fost, până nu demult, garaje.

Spațiul din stânga, plan apropiat, pe care acum, ca și dintotdeauna, de fapt, staționează mașini, va fi amenajat, în perioada următoare, ca loc de joacă. În stânga, plan îndepărtat, nesurprins în imagine, este un platou de beton, readus recent în patrimoniul Primăriei, în locul căruia va fi amenajat un teren de sport trivalent, de minifotbal, baschet și handbal. Înspre blocuri, de jur împrejur, se vor amenaja spații verzi, se vor planta o mulțime de copaci și se vor monta o mulțime de bănci”, explică Nicolae Robu într-o postare pe Facebook.

Demolarea de garaje vechi și dărăpănate, acțiune pe care primarul o numește „garajiada” va continua, spune acesta, „până când și ultimul garaj va dispărea din oraș”. Pe spațiile respective, mai spune Nicolae Robu, Primăria va continua „amenajările frumoase și funcționale în tot orașul, mai ales în cartiere”.

Print Friendly, PDF & Email