O nouă locaţie pentru pasionaţii de dulciuri, în Openville: cofetăria Montecatini (P)

Timişorenii iubitori de dulce pot savura delicioasele deserturi marca Montecatini într-o nouă locaţie, situată la parterul clădirii de birouri United Business Center 1 din ansamblul mixt Openville. Cu un design interior fresh şi plin de culoare, Montecatini îi îmbie pe pofticioși cu prăjituri, torturi, produse de patiserie, sandwich-uri şi salate, proaspete şi din ingrediente naturale.

 

După cum îi spune şi numele, amatorii de dulciuri vor găsi aici o gamă variată de prăjituri inspirate din rețete autentice italiene, preparate cu măiestrie de echipa cofetarilor Montecatini. Orașul italian din provincia Pistoia, regiunea Toscana, este cunoscut datorită romantismului, splendorii și rețetelor sale tradiționale. Răsfățul dulce al fiecărei zile de la Montecatini poate fi unul sofisticat sau unul care aminteşte de gustul copilăriei, cum sunt amandinele, savarinele sau eclerurile.

În locaţia din clădirea de birouri UBC 1 clienţii pot savura şi diverse reţete de torturi, de la binecunoscutul tort Fedora, preparat emblematic al Montecatini, până la alte delicatese italiene: tort Sfoglia, tort Veneţian sau tort Meringata. Delicioasele deserturi pot fi degustate direct în cofetărie sau pot fi comandate, în funcţie de preferinţe, pentru orice fel de eveniment. Croaissante, fursecuri, merdenele, cornulețe, pateuri, sandwich-uri sunt alte bunătăți preparate în laboratorul Montecatini.

Dimineaţa, în drum spre birou, angajaţii din UBC 1 şi nu numai pot opta pentru o cafea aromată, de care se pot bucura în tihnă împreună cu un ştrudel cu mere aburind sau o plăcintă pufoasă cu brânză. La prânz, îi aşteaptă salate proaspete, în combinaţii surprinzătoare de ingrediente.

Noua locaţie a cofetăriei Montecatini dispune de două intrări: una din exterior, pentru publicul larg, şi una pentru angajaţii din UBC 1, direct din recepţia clădirii.

Un alt serviciu localizat la parterul clădirii de birouri UBC 1 este florăria Floare de Colţ. Situată lângă barber shop Breathless Gentleman’s Room, locaţia este destinaţia ideală unde se găsesc oricând cele mai frumoase şi proaspete buchete de flori, dar şi aranjamente florale spaciale, plante ornamentale, decorațiuni pentru evenimente, ornamente și alte cadouri.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Redacţia Timpolis, timpolis@online.ro