O nouă destinație de vacanță cu zbor direct din Timișoara: Hurghada, Egipt (P)

Compania Christian Tour și Aeroportul Internațional Timișoara anunță o nouă destinație, disponibilă din 31 august, din Timișoara: stațiunea Hurghada, din Egipt. Pachetele complete, pentru şapte nopţi, încep de la 345 de euro + taxe.

 

Până la sfârşitul anului, în perioada august- noiembrie 2018, zborurile spre Hurghada vor fi săptămânale, în regim de curse charter. Cursele vor fi operate de ChristianTour în parteneriat cu compania aeriană Blue Air, în fiecare zi de vineri, începând cu 31 august.

La mai puţin de patru ore de zbor, turiștii vor putea fi aproape de istoria antică a lumii, de Valea Regilor, de minunatele piramide, de Sfinx și de muzeele care păstrează comorile descoperite de-a lungul timpului pe teritoriul Egiptului Antic. Amatorii de aventuri pot face scufundări în Marea Roșie pentru a admira reciful de corali și peștii multicolori sau vor putea merge într-un safari în deșert.

Acționarul majoritar al agenției de turism Christian Tour, Cristian Pandel, spune că numărul românilor care vor să meargă într-o vacanță în Egipt a crescut de patru – cinci ori în comparație cu anul trecut. “Pentru a satisface toate solicitările, Christian Tour, cel mai mare operator de chartere de pe piața locală, a decis să introducă noi zboruri către această destinație, atât din București, cât și din Timișoara și Cluj-Napoca”, mai spune Cristian Pandel.

Românii aleg această destinație datorită mixtului de cultură, istorie, experiențe locale, gastronomie, datorită raportului calitate-preț bun. Un rol important îl joacă și vremea, care este însorită tot anul.

La rândul său, directorul comercial Christian Tour, Maged Erian, afirmă că, de câțiva ani, turismul în Egipt și-a revenit, iar hotelurile sunt în stop sale: “Raportul dintre prețurile pachetelor care includ cazare si bilete de avion si calitatea serviciilor este foarte bun. Sunt facilități pentru familiile cu copii, există și hoteluri de lux pentru turiștii care își doresc astfel de servicii, există și foarte multe posibilități de agrement. Așa se explică revenirea Egiptului și în preferințele turiștilor români”, mai spune Maged Erian.

Directorul comercial al aeroportului Timișoara, Daniel Stamatovici, declară că, în prezent, aceasta este singura cursă aeriană de vacanță care are loc în afara sezonului estival. Şi transmite că oficialii AIT îşi doresc ca această cursă să aibă succes și touroperatorul să o includă și în perioada de iarnă, în lunile decembrie-februarie.

Turiștii dornici să descopere această destinație de vacanță au la dispoziție pachete complete care încep de la 345 de euro + taxe, de persoană, pentru şapte nopți.

Christian Tour este cel mai mare operator de chartere din România. Compania, condusă de frații Cristian și Marius Pandel, activează de 21 de ani pe piața vacanțelor, fiind unul dintre cele mai longevive branduri de turism din țară.

Touroperatorul deține 40 de agenții proprii în România și este prezent peste hotare în Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania și Statele Unite ale Americii (divizia online).

 

Print Friendly, PDF & Email