O nouă destinaţie aeriană, de pe Aeroportul Timişoara: Tel Aviv (P)

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, anunţă astăzi deschiderea noii rute din Timişoara către Tel Aviv. Biletele pot fi rezervate de la preţuri ce pornesc de la 129 de lei.

 

Odată cu deschiderea rutei către Tel Avi, pasagerii din Timişoara se pot bucura acum de 16 destinaţii spre opt ţări, disponibile în reţeaua Wizz, de preţuri scăzute, inclusiv popularele rute spre Bruxelles „Charleroi”, Madrid, Eindhoven şi München „Memmingen”.

Ca linia aeriană principală a oraşului Timişoara, Wizz Air şi-a câştigat încrederea şi loialitatea a peste patru milioane de pasageri transportaţi din 2008, de la începutul operaţiunilor sale de pe Aeroportul Timişoara. Anul aceasta, în februarie, Wizz a sărbătorit opt ani la baza sa din oraş, ce deţine două aeronave moderne Airbus A320, ceea ce reprezintă o investiţie de aproape 200 milioane de dolari. O echipă formată din 69 de profesionişti în aviaţie lucrează în cadrul acestei baze locale.

Destinaţia Tel Aviv este acum disponibilă de pe cinci aeroporturi din România, inclusiv din Cluj-Napoca, Iaşi sau Craiova. Începând din 18 septembrie ruta la preţ scăzut Bucureşti – Tel Aviv este zilnică.

„Ne bucurăm să fim primii care deschidem o rută în exteriorul Europei pentru pasagerii din Timișoara. Noul zbor dintre Timişoara şi Tel Aviv este operat cu două frecvențe săptămânale, oferind un program perfect călătorilor din Timișoara pentru a descoperi una dintre cele mai populare destinații de vacanță, istoria fascinantă a oraşului Tel Aviv, a împrejurimilor acestuia, dar şi plajele însorite, la preţuri scăzute începând de la 129 lei”, declară Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager.

La rândul său, Daniel Idolu, directorul general Aeroportului Internațional Timişoara, afirmă că inaugurarea cursei spre Tel Aviv este un moment important în istoria Aeroportului, fiind în prezent, singura cursă aeriană regulată spre o destinaţie din afara Europei. „Considerăm că această nouă destinaţie operată de compania aeriană întăreşte relaţiile cu partenerii noştri de la Wizzair, oferind 16 destinaţii directe de la/la Aeroportul Internaţional Timişoara, un aeroport eficient şi sigur, aflat în proces de dezvoltare. Această destinaţie va dezvolta legăturile istorice pe care zona Banatului le are cu statul Israel, din punct de vedere turistic şi din punct de vedere economic cât şi datorită unei comunităţi numeroase ai unor cetăţeni israelieni originari din România, precum şi a celor care au efectuat studii universitare în Timişoara”, mai spune Daniel Idolu.

Print Friendly, PDF & Email