O nouă acţiune de deratizare, la Timişoara

Primăria Timişoara anunță că, în perioada 1 -15 martie, se va desfășura o nouă acțiune de deratizare pe domeniul public.

 

Prestatorul autorizat pentru efectuarea acestor lucrări este societatea Coral Impex SRL, personalul implicat în efectuarea lucrărilor fiind calificat, autorizat şi dotat cu echipament de protecție corespunzătoare. Primăria atrage atenția că sunt interzise golirea, deteriorarea şi sustragerea staţiilor destinate plasării momelilor, amplasate de către operatorul serviciilor de deratizare pe domeniul public.

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, Municipalitatea face apel la populaţie să îşi igienizeze spațiile proprii de depozitare a deșeurilor menajere, atât cele interioare, cât și cele exterioare clădirilor. Amenzile pentru neefectuarea lucrărilor de deratizare şi dezinsecţie imediat ce se constată apariţia de rozătoare (şoareci, şobolani) şi/ sau insecte (ţânţari, muşte, gândaci) și pentru neluarea măsurilor de combatere a dăunătorilor din spaţiile proprii sunt cuprinse între 500 şi 1.000 de lei pentru persoanele fizice şi între 1.000 şi 2.500 de lei pentru persoanele juridice.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, perioada de desfășurare a acestei acțiuni va fi extinsă şi după data de 15 martie..

 

 

Print Friendly, PDF & Email