O nouă achiziție de echipamente pentru Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, votată în Consiliul Local

Foto: Constantin Duma

Municipalitatea timișoreană a aprobat, ieri, noi achiziții de echipamente pentru Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Timișoara, achiziții ce vor face obiectul validării în ședința de Consiliu Local de vineri, 27 martie.

 

Anunțul a fost făcut de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, pe contul său de Facebook, acesta mențjonând că „în contextul în care ne aflăm, considerăm că se impune un efort comunitar, inclusiv în plan financiar, pentru a face față provocărilor”.

În plus, primarul anunță că a fost lansat un nou instrument de strângere de fonduri, prin donații, pentru Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, aflat în subordinea Primăriei. Cei interesați să doneze sunt rugați să trimită un sms la numărul 8841, cu textul DONAȚIE. Banii vor fi folosiţi pentru dotări cu echipamente, materiale de igienă şi protecţie şi programe de eficientizare a luptei împotriva noului Coronavirus.

Săptămâna trecută, Primăria Timișoara a mai virat 1.200.000 de lei pentru Spitalul „Victor Babeș”, în baza rectificării bugetare realizată recent prin Dispoziția Primarului.

Print Friendly, PDF & Email