O mie de timişoreni au întâmpinat Anul Nou în centru

Revelion Timisoara focuri de artificiiPeste o mie de persoane au întâmpinat noul an în centrul Timişoarei, unde au cântat formaţii locale, iar un tânăr şi-a cerut iubita de soţie de pe scena amplasată acolo, însă mulţi oameni s-au declarat dezamăgiţi de focul de artificii deoarece nu l-au putut vedea bine.

Peste o mie de timişoreni au petrecut Revelionul în Piaţa Victoriei, în faţa Operei, unde pe scena amenajată pentru Revelion au urcat mai multe trupe şi cântăreţi locali, anunţă Mediafax.

Timp de o oră, de la ora 20, oamenii au ascultat muzică ambientală, apoi a urcat pe scenă trupa Phaser. De la ora 22 a urcat pe scenă Silviu Paşca, iar o oră mai târziu, de la ora 23, au concertat Kamelia şi George Hora.

La ora 24 a avut loc un foc de artificii care i-a nemulţumit, însă, pe unii timişorenii aflaţi în centrul oraşului. Dacă în anii trecuţi focul de artificii era chiar în spatele Catedralei Mitropolitane, de această dată, focul de artificii a pornit din Parcul Central aflat în stânga Catedralei. Din cauza clădirilor din Piaţa Victoriei, cei care aşteptau momentul în faţa Operei, acolo unde a fost amplasată şi scena, nu au putut urmări şi artificiile. Aceştia s-au declarat dezamăgiţi de schimbarea locului în care a avut loc focul de artificii.

Petrecerea din Piaţa Victorei a continuat apoi cu DJ Optick şi Adrian Eftimie. Înaintea recitalului susţinut de aceştia, un timişorean a urcat pe scenă şi şi-a cerut iubita de soţie. Răspunsul fetei a fost “Da”, iar cei prezenţi au aplaudat momentul. Pe parcursul serii, oamenii prezenţi în centrul oraşului au lansat lampioane.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu a a fost prezent alături de timişoreni în Piaţa Victoriei, el fiind plecat în concediu.

Print Friendly, PDF & Email