O familie cu șapte copii s-a mutat în casă nouă donată de Mitropolia Banatului

În pragul Crăciunului, o familie din Satchinez a primit o casă din partea Mitropoliei Banatului.

 

Șapte copii şi trei adulţi din  Satchinez s-au mutat, de ieri, într-o casă nouă, o locuinţă modulară racordată la utilităţi şi mobilată. Donaţia a fost făcută în prezenţa mitropolitului Banatului, Înalt Prea Sfinția Sa Ioan, care a mai dăruit familiei lemne de foc, carne şi dulciuri pentru sărbători.

Iată aici o familie cu șapte copii, tatăl bolnav de o boală necruțătoare, care au stat până acum pe unde au putut și iată că din mila lui Dumnezeu astăzi au o casă eu zic onorabilă pentru ei. Însă o să îi ajutăm mi departe pentru extinderea acestei case pentru că sunt șapte copii. Tatăl copilașilor lucrează la Timișoara și cred că cu ajutorul colegilor de muncă, noi dacă le facem rost de materiale de construcții, o să își poată extinde casa. Le-am adus alimente și un frigider să aibă tot ce le trebuie și să fiu și eu liniștit că de Crăciun, familia aceasta, are tot ce îi trebuie”, declară, pentru Radio Timişoara, Înalt Prea Sfinția Sa, Ioan.

Aceasta este cea de-a 14-a familie timişeană care se bucură de o casă nouă oferită de Mitropolia Banatului şi Arhiepiscopia Ortodoxă a Timişoarei.

Print Friendly, PDF & Email