O educatoare din Timişoara şi-a omorât fetiţa, apoi a încercat să se sinucidă

Crimă şocantă, la Timişoara, în noaptea de marţi spre miercuri. O femeia şi-a omorât fetiţa, tăindu-i venele, iar apoi a încercat să se sinucidă.

 

Poliţia Timiş a fost alertată, azi-noapte, despre o crimă care a avut loc într-o casă din cartierul Ronaţ. Cea care apelase numărul de urgenţă 112 a fost o femeie, educatoare în Timişoara, Neţ Oana, în vârstă de 38 de ani. care a spus că şi-a omorât fetiţa în vârstă de patru ani.

Ajunşi la locul crimei, poliţiştii au fost nevoiţi să spargă uşa pentru a intra, pentru că femeia se încuiase în baie. Micuţa a fost găsită înecată în cadă şi cu venele de la ambele mâini tăiate.

În timp ce făceau cercetări la faţa locului, mamei acesteia i s-a făcut rău şi le-a spus anchetatorilor că a încercat să se sinucidă şi a băut erbicid. Femeia a fost transportată, sub escortă, la Spitalul Municipal Timişoara, iar apoi la Spitalul Judeţean Timişoara.

Cadavrul fetiţei de patru ani a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei.

Momentan, nu se cunosc cauzele crimei, femeia, în vârstă de 38 de ani, refuzând să facă vreo declaraţie, spun anchetatorii.

Aceasta este educatoare la Murani, dar acum se afla concediu fără plată, a declarat, citată de Mediafax, Aura Danielescu, inspectorul şcolar general al judeţului Timiş: “Lucrează la Şcoala Gimnazială Murani, la grădiniţă. În urmă cu trei săptămâni, a solicitat concediu fără plată, pe motiv că i-a fost foarte greu cu naveta şi încerca să-şi caute un loc de muncă să o ajute să scape de navetă şi să primească un salariu mai bun.” Aura Danielsescu mai spune că femeia nu a părut niciodată să aibă probleme de comportament, fiind o persoană calmă şi care vorbea frumos.

 

Update: Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a anunţat reţinerea pe 24 de ore a femeii, suspectată că a ucis-o prin înecare pe fiica sa. În dimineaţa de 15 martie, Neţ Oana este prezentată Tribunalului Timiş, cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile.

Print Friendly, PDF & Email