O companie din Timişoara dezvoltă parcuri fotovoltaice

Parc voltaic Foto Armand GroupCu finanţare britanică şi inginerie românească, două companii, dintre care una din Timişoara, au încheiat un parteneriat pentru dezvoltarea de parcuri fotovoltaice sub 500 KW. Până la finele lui 2016, plănuiesc să dezvolte proiecte solare de 20 MW.

 

Armand Group, lider în industria de energie regenerabilă din România, şi Greentech Ltd., o companie britanică de profil, au semnat, zilele acestea, un acord pentru finanţarea şi dezvoltarea mai multor proiecte fotovoltaice cu capacitate sub 500 KW. Acestea vor beneficia de noul Feed-in Tariff, care se aşteaptă să fie aplicat în acest an în România. Până la finele lui 2016, cele două companii îşi propun să dezvolte noi proiecte solare, de 20 MW.

Facilitând accesul la energie verde pentru toată lumea, Armand Group oferă soluţii experte în domeniul energiei regenerabile, consultanţă specializată, proiectare, instalaţii şi echipamente profesionale, toate prietenoase cu mediul înconjurător şi cu mediul de afaceri, spun reprezentanţii companiei”, afirmă Mihaela Călin, specialist marketing la Armand Group, o companie din Timişoara.

Armand Group s-a înfiinţat în 2009, devenind în scurt timp un jucător important în domeniul energiei regenerabile în România şi Europa. În timp, compania a adoptat noi direcţii de dezvoltare, urmărind acelaşi scop cu care a început – o lume mai bună şi un viitor sustenabil. Agricultura şi construcţiile sunt domeniile în care Armand Group s-a specializat.

Greentech este unul dintre cei mai importani reciclatori de mase plastice din sud-estul Europei şi, totodată, pionierul reciclării deşeurilor din plastic în România. Societatea deţine instalaţii de reciclare în România, la Buzău şi Iaşi, dar şi în ţări vecine, Macedonia, Serbia, Ucraina şi Grecia.

Print Friendly, PDF & Email