O clinică din Timişoara tratează infertilitatea de cuplu, indiferent de patologie

Lumea medicală timişoreană anunţă acreditarea primului Centru de Reproducere Umană Asistată adaptat celor mai înalte standarde europene în domeniu, prin implementarea sistemului Clean Room Certificat, pentru Blocul operator şi Laboratorul de fertilizare in vitro. 

 

Cu o investiţie de peste 1.000.000 de euro, Centrul de Reproducere Umană Asistată, din cadrul Clinicii Gynatal, din Timişoara, a fost dotat cu aparatură performantă care permite rezolvarea tuturor cazurilor de infertilitate de cuplu, indiferent de patologie. Acesta a devenit astfel singurul centru de acest gen care dispune de două laboratoare complet utilate permiţând gestionarea în paralel şi a cuplurilor cu patologie infecţioasă, anunţă anunţă reprezentanţii Clinicii Gynatal.

Echipa multidisciplinară, sub coordonarea doctorului Florin Dorneanu, este formată din cadre cu vastă experienţă în toate specialităţile implicate în infertilitatea de cuplu: obstetrică-ginecologie, embriologie, andrologie, endocrinologie, genetică, hematologie, nutriţie şi psihologie.

Cu peste 350 de proceduri FIV pe an, Centrul de Reproducere Umană Asistată Gynatal, se poziţionează în topul clinicilor din România şi se doreşte a fi la nivelul celor mai moderne centre de acest fel din Europa, capabil să asigure cele mai adecvate tratamente pentru tratarea infertilităţii. Astfel, pacienţii români pot apela cu încredere la serviciile Clinicii Gynatal, ştiut fiind că o mare parte a pacienţilor încă se adreseză altor centre din străinătate”, declară Liliana Dorneanu, managerul Clinicii Gynatal.

Aceştia anunţă că centrul lansează şi programul lunar de acordare a unei proceduri gratuite de reproducere umană asistată, pentru cuplurile cu venituri mici, care au fost diagnosticate cu probleme de fertilitate.

Print Friendly, PDF & Email