Numărul pasagerilor prin Aeroportul Internațional Timișoara, în creştere

Foto: Constantin Duma

Peste 1,3 milioane de pasageri și mai bine de 1.500 de aeronave au trecut, în primele zece luni ale anului, prin Aeroportul Internațional Timișoara.

 

Din ianuarie până în octombrie anul acesta, pe Aeroportul Internațional Timișoara s-a înregistrat o creștere a numărului de pasageri cu 3,4% față aceeași perioadă a anului trecut, anunţă oficialii aeroportului printr-un comunicat de presă. Peste 1,3 milioane de pasageri au călătorit anul acesta prin Aeroportul Timișoara, în timp ce în aceeași perioadă a anului 2018, au fost înregistrați puţin peste 1,2 milioane de pasageri.

În octombrie, peste 143.000 de pasageri au tranzitat Aeroportul Timișoara, cu 10,8% mai mulți decât în octombrie 2018, iar numărul de zboruri a crescut cu 4,1% comparativ cu anul trecut, înregistrându-se 1.528 aeronave care au aterizat sau decolat de la Timișoara. Cei mai mulți călători au ales zborurile spre sau de la București, München, Bergamo (Milano) și Luton (Londra).

Directorul aeroportului, Daniel Idolu, anunţă că, în continuare, introducerea de noi rute, dar și oferirea unor condiții optime de transfer pentru pasageri vor reprezenta priorităţi.

Print Friendly, PDF & Email