Numărul infecţiilor cu covid-19, în scădere în Timiş, în ultimele 24 de ore

Cazuri de noi infecţii cu covid-19 a scăzut la jumătate faţă de ziua precedentă, dar, în acelaşi interval de timp, a crescut numărul deceselor.

 

Numărul persoane confirmate covid-19, în ultimele 24 de ore, este de 23, rezultate în urma a 2006 teste. Numărul de noi infecţii este mai mic decât la raportarea precedentă, când au fost 40 de cazuri. A crescut în schimb numărul deceselor, patru în ultimele 24 de ore, faţă de două în ziua precedentă, ceea ce ridică numărul total la 110.

Cele 23 de persoane despistate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt din: Timișoara, unde au fost înregistrate 13 cazuri, Lugoj şi Dumbrăvița – câte două cazuri, Teremia Mare, Țipari, Izvin, Biled, Liebling şi Variaș câte un caz.

În această dimineață, numărul total de persoane internate diagnosticate cu covid-19 este de190, 15 pacienţi fiind internaţi la Terapie Intensivă.

16 anchete epidemiologice au fost finalizate de Direcţia de Sănătate Publică Timiş, în ultimele 24 de ore, alte şapte fiind în curs de desfășurare. Totodată, în cursul zilei de ieri au fost carantinate 176 persoane și au intrat în izolare alte 40.

 

Print Friendly, PDF & Email