Numărul de noi îmbolnăviri cu covid-19, în scădere în ultimele 24 de ore

În Timiș, numărul de noi cazuri de covid-19 a scăzut aproape la jumătate față de ziua precedentă, când se înregistrase o explozie de noi îmbolnăviri, 40 dintre ele fiind depistate în doar 24 de ore, la Lugoj.

 

37 de noi contaminări cu covid-19, dintre care două îmbolnăviri în rândul persalului medical, au fost descoperite în ultimele 24 de ore, în urma a 1.723 de teste făcute în Timiș, potrivit unui comunicat al Prefecturii. Astfel, în această dimineață, numărul total de persoane internate confirmate pozitiv a fost de 121, 13 fiind la Terapie Intensivă.

În același interval de timp s-au înregistrat două decese, cu acestea numărul total de victim făcute de noul coronavirsu în Timiș ajungând la 136.

Cele 37 de persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt din: Timișoara, unde s-au înregistrat cele mai multe cazuri, și anume 17, Lugoj – șapte cazuri, Covaci – trei cazuri și câte un caz la Giroc, Dumbrăvița, Moșnița Nouă, Deta, Variaș, Petroman,Orțișoara, Lăpușnic, Periam și Birda.

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că a finalizet, în ultimele 24 de ore, 25 de anchete epidemiologice finalizate, alte 12 fiind în derulare. În cursul zilei de ieri, în județ au fost carantinate134 persoane, iar 78 au intrat în izolare.

 

Print Friendly, PDF & Email