Numărul de noi cazuri de covid-19 din Timiş, dublu faţă de ziua precedentă

Numărul persoanelor din Timiş confirmate pozitiv la testul covid-19, în ultimele 24 de ore, este de 65, şase fiind cadre medicale, cifră rezultată în urma a 2.122 de teste, anunţă Prefectura Timiş. Numărul de noi cazuri este dublu faţă de ziua precedentă.

 

Cele 65 de persoane confirmate pozitiv la testul covid-19 sunt, majoritatea din Timişoara – 38, câte trei din Giroc şi Comloşu Mare, două la Deta şi câte un caz la Voiteg, Giarmata, Pișchia, Teremia Mare, Diniaș, Ghiroda, Răchita, Sânnicolau Mare, Dudeștii Vechi, Ohaba Lungă, Cenad, Lovrin, Periam, Denta, Moșnița Nouă, Recaș, Victor Vlad Delamarina, Orțișoara şi Dumbrăvița.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în judeţ numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de133, dintre acestea 16 fiind la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces, până acum, în Timiş fiind 149 de decese.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în ultimele 24 de ore, a finalizat 45 de anchete epidemiologice, alte 20 noi fiind în curs de desfăşurare. În judeţ, ieri au fost carantinate 74 de persoane, iar 32 au intrat în izolare.

Rata de infectare a populației la nivelul Timişului, anunţă Prefectura, este în momentul de faţă de 0,45 la mia de locuitori.

Print Friendly, PDF & Email