Număr scăzut de noi cazuri de covid, în Timiş, la număr mic de teste efectuate

În ultimele 24 de ore, în Timiş au fost depistate 129 de noi cazuri covid, rezultate în urma a doar 729 de teste covid, anunţă Prefectura Timiş. S-a înregistrat, în schimb, un număr mare de decese asociate covid: opt pacienţi şi-au pierdut viaţa în ultimele 24 de ore.

 

Cele 129 de persoane confirmate pozitiv la testul covid-19, în ultimele 24 de ore, sunt, mai mult de jumătate, din Timişoara, unde au fost înregistrate 72 de cazuri noi, Sânnicolau Mare – 7, Dumbrăvița – 6, Ghiroda, Moşniţa Nouă, Şag şi Giroc – câte 4, Lugoj, Giarmata şi Dudeștii Noi – câte 3, Deta, Dudeștii Vechi, Şandra şi Biled – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Buziaş, Recaă, Cărpiniş, Giulvăz, Jamu Mare, Jebel, Săcălaz, Sânandrei, Sânmihaiu Român, Satchinez şi Variaş.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 315, dintre acestea 60 fiind la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat opt decese, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor ajungând la 798.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în judeţ, ieri au fost carantinate 174 de persoane, iar 193 au intrat în izolare.

Print Friendly, PDF & Email