Număr scăzut de infectări cu covid-19 în Timiș, la un număr mic de teste efectuate

În Timiș, numărul de noi îmbolnăviri cu covid-19, în ultimele 24 de ore, a fost de 162, cifră rezultată în urma unui număr foarte mic de teste covid 533, anunță Prefectura. Număru deceselor este însă mare.

 

Cele 162 de persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt, mai mult de jumătate, din Timișoara, unde s-au înregistrat 83 de cazuri, Săcălaz – 9, Dumbrăvița și Giroc – câte 7, Lugoj și Moșnita Nouă – câte 5, Comloșu Mare și Satchinez – câte 4, Racovița, Sânmihaiu Român și Sânandrei – câte 3, Sânnicolau Mare, Boldur, Giarmata, Nădrag, Orțișoara și Dudeștii Vechi – câte 2, iar câte un caz la Buziaș, Ciacova, Deta, Recaș, Bethausen, Biled, Brestovăț, Coșteiu, Denta, Ghiroda, Jamu Mare, Lovrin, Moravița, Parța, Pesac și Sacoșu Turcesc.

În această dimineață, numărul total de persoane internate confirmate pozitiv a fost de 294, 59 fiind la Terapie Intensivă. În același interval de timp s-au înregistrat șapte decese, numărul total de victime făcute de noul coronavirus în Timiș ajungând la 597.

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că în ultimele 24 de ore, în județ au fost carantinate 103 persoane, iar șase au intrat în izolare.

 

 

Print Friendly, PDF & Email