Număr mare de infectări cu covid-19 și de decese asociate acestei boli, în Timiș

În Timiș, numărul de noi îmbolnăviri cu covid-19, în ultimele 24 de ore, a fost de 385, cifră rezultată în urma a 3358 de teste covid, anunță Prefectura. Dintre persoanele nou confirmate pozitiv, 35 sunt cadre medicale. De asemenea, s-a înregistrat și un număr mare de decese.

 

Cele 385 de persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt, mai mult de jumătate, din Timișoara, unde s-au înregistrat 208 cazuri, Giroc – 21, Lugoj și Moșnița Nouă – câte14, Dumbrăvița –13, Buziaș – 8, Săcălaz – 7, Recaș, Satchinez și Ghiroda – câte 6, Jimbolia, Voiteg și Sânandrei – câte 4, Gătaia, Biled, Comloșu Mare, Fârdea, Foeni, Liebling, Moravița, Ortișoara, Parța, Sânmihaiu Român, Variaș și Sânnicolau Mare – câte 3, Becicherecu Mic, Giarmata, Lovrin, Sacoșu Turcesc, Șag, Teremia Mare, Victor Vlad Delamarina  și Dudeștii Noi – câte 2, iar câte un caz la Deta, Birda, Boldur, Bucovăț, Cenad, Checea, Curtea, Denta, Dudeștii Vechi, Găvojdia, Iecea Mare, Jamu Mare, Lenauheim, Periam, Racovița,   Știuca și Topolovățu Mare.

În această dimineață, numărul total de persoane internate confirmate pozitiv a fost de 345, 59 fiind la Terapie Intensivă. În același interval de timp s-au înregistrat zece decese, numărul total de victime făcute de noul coronavirus în Timiș ajungând la 612.

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că în ultimele 24 de ore, în județ au fost carantinate 251 de persoane, iar 272 au intrat în izolare.

 

Print Friendly, PDF & Email