Număr în uşoară scădere de noi cazuri de covid în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 157 de noi cazuri de covid,  în uşoară scădere faţă de ziua precedentă, când au fost 162, în acest interval de timp fiind făcute 2528 de teste, anunţă Prefectura Timiş. Dintre cei nou confirmaţi pozitiv 18 au sub 18 ani.

 

Cele 157 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore, mai mult de jumătate sunt din Timişoara, unde au fost înregistrate 88 de noi cazuri, Lugoj – 11, Moşniţa Nouă – 6, Giroc – 5, Dudeştii Noi, Dumbrăviţa, Ciacova, Pişchia şi Şag – câte 3, Ghiroda, Gottlob, Jebel, Lenauheim, Buziaş, Făget şi Victor Vlad Delamarina – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Bara, Becicherecu Mic, Belinţ, Cenad, Checea, Fibiş, Giarmata, Giera, Liebling, Jimbolia, Recaş, Sânnicolau Mare, Pădureni, Pesac, Săcălaz, Ştiuca, Uivar şi Variaş.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 481, la Terapie Intensivă fiind internaţi 60 de pacienţi. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces asociat covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.775.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 5,15.

 

Print Friendly, PDF & Email