Număr în scădere de noi infectări cu covid în ultimele 24 de ore, în Timiș

Foto: Ro Health Review

În Timiș, numărul de noi îmbolnăviri cu covid-19, în ultimele 24 de ore, a fost de 169, mai puțin decât în ziua precedent când au fost 206 cazuri, cifră rezultată în urma a 2.548 de teste covid, anunță Prefectura. Au fost, însă, 11 decese asociate covid.

 

Cele 169 de persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt, aproape jumătate, din Timișoara, unde s-au înregistrat 82 de cazuri, Dumbrăvița – 10, Giroc și Moșnița Nouă – câte 7, Lugoj și Gătaia – câte 6, Jebel, Sânmihaiu Român și Peciu Nou – câte 5, Sânnicolau Mare – 4, Ciacova și Orțișoara – câte 3, Giulvăz și Traian Vuia – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Biled, Checea, Chevereșu Mare, Criciova, Dudeștii Vechi, Fârdea, Ghilad, Ghiroda, Ghizela, Giarmata, Giera, Deta, Făget, Recaș, Sacoșu Turcesc, Șag, Sânandrei, Șandra, Tormac, Uivat și Variaș.

În această dimineață, numărul total de persoane internate confirmate pozitiv a fost de 435, 65 fiind la Terapie Intensivă. În același interval de timp s-au înregistrat  patru decese, numărul total de victime făcute de noul coronavirus în Timiș ajungând la 1.099.

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că în ultimele 24 de ore, în județ au fost carantinate 177 de persoane, iar 206 au intrat în izolare.

 

Print Friendly, PDF & Email