Număr în scădere de noi cazuri de covid în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 76 de noi cazuri de covid,  în acest interval de timp fiind făcute doar 552 de teste, anunţă Prefectura Timiş. Dintre cei nou confirmaţi pozitiv 7 au sub 18 ani.

 

Cele 76 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt, dintre care una este cadru medical, Mai mult de jumătate, din Timişoara, unde au fost înregistrate 53 de noi cazuri, Lugoj – 3, Sânnicolau Mare şi Şag – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Comloşu Mare, Dudeştii Noi, Dumbrava, Dumbrăviţa, Ghiroda, Giarmata, Jamu Mare, Jebel, Liebling, Moşniţa Nouă, Deta, Racoviţa, Sânandrei, Şandra, Sânmihaiu Român şi Traian Vuia.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 465, la Terapie Intensivă fiind internaţi 58 de pacienţi. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat  5 decese asociate covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.768.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 5,73.

 

Print Friendly, PDF & Email