Număr în creştere de pacienţi covid internaţi în Timiş

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 42 de noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind făcute 2822 de teste, anunţă Prefectura Timiş. Dintre cei nou confirmaţi pozitiv 9 au sub 18 ani.

 

Cele 42 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore, dintre care două sunt cadru medicale, jumătate sunt din Timişoara, unde au fost înregistrate 21 de noi cazuri, Dumbrăviţa, Giroc – câte 3, Dudeştii Noi, Dumbrava, Ghiroda, Lugoj şi Făget – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Cărpiniş, Checea, Criciova, Maloc şi Uivar.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 205, cu apropae 20 mai multe faţă de ziua precedentă, la Terapie Intensivă fiind internaţi 34 de pacienţi. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat două decese asociate covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.852.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 1,41.

Print Friendly, PDF & Email