Număr în creştere de noi cazuri de covid, în Timiş

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 49 de noi cazuri de covid, faţă de 44 în ziua precedentă, în acest interval de timp fiind făcute 1.652 de teste, faţă de 2.375 în ziua anterioară, anunţă Prefectura Timiş. A crescut şi numărul internărilor.

 

Cele 44 de persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore, sunt, aproape jumătate, din Timişoara unde au fost înregistrate 20 de noi cazuri, Ghiroda – 4, Dumbrăviţa, Lugoj, Pişchia şi Giroc – câte 3, Găvojdia şi Jimbolia – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Birda, Bucovăţ, Coşteiu, Dudeştii Noi, Iecea Mare, Jebel, Moraviţa, Deta şi Sânnicolau Mare.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 72 – în creştere faţă de ziua precedentă, când au fost 58 –, la Terapie Intensivă fiind internaţi 17 pacienţi, cu trei mai mulţi faţă de ziua anterioară. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces asociat covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.301.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, azi rata de infectare la o mie de locuitori în judeţ este 0,34. În Timişoara, rata de infectare este 0,39. În judeţ există două localităţi unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la mia de locuitor, şi anume Găvojdia, cu o rată de 2,40, şi Denta – 2,80.

Print Friendly, PDF & Email