Număr dublu de infecţii cu covid-19, în ultimele 24 de ore, în Timiş

Numărul persoanelor din Timiş confirmate pozitiv la testul covid-19, în ultimele 24 de ore, este aproape dublu faţă de ziua precedentă: 70 de noi cazuri, dintrecare un cadru medical, cifră rezultată în urma a doar 1.835 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 70 de persoane confirmate pozitiv la testul covid-19 în ultimele 24 de ore sunt din Timișoara, unde au fost depistate 38 de noi cazuri, Sânnicolau Mare – 4, Făget şi Sânandrei – câte trei, Lugoj, Giroc, Buziaș – câte două şi câte un caz la Tormac, Dumbrăvița, Comloșu Mare, Cenad, Periam, Igriș, Jimbolia, Moșnița Nouă, Șandra, Rovinița Mare, Birda, Fărășești, Mănăștiur, Chișoda, Urseni şi Giarmata Vii.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în judeţ numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 163, dintre acestea 17 fiind la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în judeţ, ieri au fost carantinate 125 de persoane, iar 36 au intrat în izolare.

Rata de infectare a populației la nivelul Timişului, anunţă Prefectura, este în momentul de faţă de 0,62 la mia de locuitori.

Print Friendly, PDF & Email