Nu toţi timişorenii beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun

Controlor RATTConsiliul Local a decis, în şedinţa publică din 10 decembrie, că de gratuitate pe mijloacele de transport în comun vor beneficia cetăţenii români cu domiciliul stabil sau cu reşedinţa în Timişoara, care au venitul lunar sub 2.000 de lei.

Aceştia trebuie să-şi ridice de la orice chioşc R.A.T.T. cardul de transport pe baza buletinului în original şi a adeverinţei de venit de la locul de muncă”, anunţă reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Timişoara. Aceştia mai spun că cei care au deja un card de călătorie trebuie să-l încarce cu titlul de abonament gratuit tot la chioşcurile R.A.T.T., pe baza buletinului şi a adeverinţei de venit. Beneficiarii de gratuităţi vor semna la o declaraţie pe propria răspundere în acest sens.

Abonamentele gratuite vor fi eliberate începând de mâine, 12 decembrie, şi vor fi valabile până în 15 ianuarie 2014. „Fără cardul de transport R.A.T.T. activat, gratuitatea nu se aplică”, avertizează reprezentanţii R.A.T.T.  Aceştia mai spun că celelalte categorii de gratuităţi rămân neschimbate.

Chioşcurile R.A.T.T. unde se eliberează abonamentele gratuite sunt în Piaţa 700, pe Intrarea Doinei nr. 2, în bucla din Calea Torontalului, pe Calea Lipovei, în Piaţa Traian, la Modern, la A.E.M., pe bulevardul Dâmboviţa, la podul de pe Calea Şagului, în Piaţa Bălcescu, la Gara de Nord, pe bulevardul Sudului, pe strada Traian Grozăvescu şi pe strada Cluj.

Print Friendly, PDF & Email