NTT Data Romania, un nou sediu, în Openville Timişoara (P)

Compania Iulius şi NTT Data Romania, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii software din ţară, au semnat un contract de închiriere pentru un spaţiu în cea de-a treia clădire de birouri clasa A care se dezvoltă, în prezent, în ansamblul mixt Openville Timişoara.

 

NTT Data Romania, parte a Nippon Telegraph and Telephone Corporation, care furnizează servicii de primă clasă, de la consultanță şi dezvoltare de sisteme, până la outsourcing de servicii IT, a închiriat o suprafaţă de 2.800 mp în United Business Center 3 (UBC 3), imobil care va fi livrat pe piaţă în ultimul trimestru al acestui an. În noile spaţii ale companiei vor lucra aproximativ 150 de specialişti IT.

„Pentru NTT Data Romania crearea unui spațiu modern, care încurajează performanța, dar oferă și soluții eficiente de relaxare pentru echipă, este un factor esențial, puternic înrădăcinat în cultura organizațională. Clădirea UBC 3 vine în întâmpinarea nevoilor noastre de extindere a business-ului în tandem cu componența echipelor, care se reflectă în planurile noastre de viitor cu privire la filiala din Timișoara”, a declarat Diana Stănese, COO, Executive VP, NTT Data Romania.

UBC 3 va avea aproximativ 19.000 mp şi 14 etaje, demisolul şi parterul fiind rezervate spaţiilor de retail. Printre companiile care au închiriat spaţii aici se numără şi Visma Software, dezvoltator norvegian de soluţii software pentru managementul afacerilor (4.200 mp).

Clădirea UBC 3 va fi certificată LEED, printre caracteristicile acesteia numărându-se suprafeţele generoase pe fiecare nivel, de până la 2.000 mp, fără coloane interioare şi faţada integral din sticlă, care oferă un aport sporit de lumină naturală.

UBC 3 se distinge prin poziţionarea sa în imediata apropiere a parcului de 55.000 mp, care va fi amenajat, anul acesta, în ansamblul mixt Openville. Clădirea este configurată cu două intrări principale: de la nivel pietonal şi de la cel al parcului. Astfel, cei care vor lucra în UBC 3 vor avea parte de o panoramă deosebită asupra zonelor verzi şi vor beneficia de acces imediat la cafenelele şi restaurantele amenajate în aer liber, precum şi la magazinele din Iulius Mall Timişoara, parte a ansamblului Openville.

Ansamblul Openville Timişoara, cel mai mare proiect cu destinaţie mixtă din vestul României, va fi inaugurat în trimestrul patru al acestui an, odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare. Aceasta va include: 100.000 mp de birouri clasa A, o suprafaţă suplimentară de 47.000 mp de retail, un parc de 55.000 mp, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Proiectul Openville este realizat de companiile Iulius şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 de milioane de euro.

Print Friendly, PDF & Email