Nouă noi cazuri de covid, în Timiş, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat, al fel ca în ziua precedentă, nouă noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind făcute doar 1697 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele nouă persoane depistate pozitiv la testul covid, în ultimele 24 de ore, sunt din Timişoara, unde s-au înregistrat 6 cazuri, iar câte un caz s-a înregistrat la Giroc, Dumbrăviţa şi Lenauheim.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 38, la Terapie Intensivă fiind internaţi patru pacienţi. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.294.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, azi rata de infectare la o mie de locuitori în judeţ este 0,06, în creştere faţă de ziua precedentă, când a fost de 0,05. În Timişoara, rata de infectare este de 0,10, în creştere de la 0,09. În judeţ nu sunt momentan localităţi unde rata de infectare să depăşească 1,5 la mia de locuitori.

 

Print Friendly, PDF & Email