Nou director la Institutul Francez din Timişoara

cyrille-fierobe-director-institutul-francez-timisoara-o-foto-costi-dumaInstitutul Francez din Timişoara are un nou director, care a studiat, la Paris, diplomația culturală franceză în România.

 

Cyrille Fierobe este noul director al Institutului Francez din Timișoara. În vârstă de 43 de ani, acesta a coordonat până în prezent unele din cele mai mari mediateci din Paris, înainte de a se orienta către rețeaua instituțiilor culturale în sensul larg al cuvântului.

ste absolvent de Ştiințe Politice și titular al unei diplome de master 2 în Managementul Organizațiilor Culturale, în cadrul căruia a fost interesat în mod special de diplomația culturală franceză în România, transmit reprezentanţii Institutului Francez din Timişoara.

Lui Cyrille Fierobe îi plac muzica, literatura, cinema-ul, dansul şi își dorește să promoveze dialogul cultural și toate formele de exprimare artistică în cadrul cooperării culturale și lingvistice franco-române, o cooperare  orientată în mod particular către publicul tânăr.

Print Friendly, PDF & Email