Nou Consiliu de Administrație, interimar, la Piețe SA Timişoara

Sursă foto: Facebook / Pieţe SA Timişoara

Adunarea Generală a Acționarilor SC Piețe SA a revocat azi Consiliul de Administrație societăţii, după ce aceasta a ajuns la pierderi de 4,2 milioane de lei în ultimii doi ani, anunţă Primăria Timişoara.

 

Membrii Adunării Generale a Acționarilor, transmit oficialii Municipalităţii, au fost informați, la începutul ședinței, despre demisia a doi membri din fostul Consiliu de Administrație, respectiv Dan Sarmeș și Mihaela Calescu. În aceste condiții, membrii AGA au aprobat demiterea celor cinci membri ai Consiliului de Administrație rămași în funcție, respectiv Ioan Nasleu, Luminița Napău, Victor Ștefan, Narcis Bobic și Flaviu Iepan.

În locul acestora a fost propus un nou Consiliu de Administrație interimar, cu un mandat de patru luni, aprobat în unanimitate de membri AGA. Acesta este format din: Octavian Ghiran, care are studii de management, Alma Kis – studii economice și de alimentație publică, Mihai Dan – studii de management și tehnice, Viorel Necșu – studii agronomie, Dan Stoica – studii de agronomie, Mirel Pop – studii de agronomie şi Mihai Nastasiu – avocat.

Pprimarul Timișoarei, Dominic Fritz, consideră că numirea unui noi Consiliu de Administrație este un nou pas spre normalitate în ceea ce privește această societate: „Toți cei care nu pot performa vor pleca, iar Piețe SA, de doi ani, devenise o nouă gaură neagră în bugetul local. Vom acorda o atenție deosebită acestei societăți pentru că vânzătorii din piețele Timișoarei merită tot sprijinul nostru.”

 

Print Friendly, PDF & Email