„Noroc cu laptele”, teatru la bibliotecă

Teatrul Maghiar de Stat din Timişoara invită publicul la un nou spectacol-lectură din seria Teatru la bibliotecă.

 

Noroc cu laptele, după Neil Gaiman, este un spectacol-lectură pentru copii şi adulţi, o invitaţie de a pătrunde în lumea fantastică pe care un tată şi fiicele sale o creează în jurul unei întâmplări comune. „Ceea ce ar fi putut fi o banală ieșire pentru a cumpăra lapte se transformă într-o… aventură din care planeta întreagă are de câștigat”, spun reprezentanţii Teatrului Maghiar.

Distribuția spectacolului reunește liceeni și studenți – Maria Bujancă, Flavia Mioc, Bety Pisică și Radu Trică –, iar regia spectacolului poartă semnătura lui Victor Dragoș. Coordonarea programului este asigurată de Daniela Șilindean și Eleonora Ringler-Pascu.

Spectacolul se desfășoară în limba română, iar intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul, realizat în parteneriat cu Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran” a Universităţii de Vest din Timişoara, are loc marți, 21 noiembrie, de la ora 18, în Aula BCUT.

Proiectul educațional Teatru la bibliotecă vizează familiarizarea publicului cu dramaturgia contemporană, așa cum se reflectă ea în repertoriul Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, și se bazează pe implicarea elevilor și a studenților în crearea spectacolelor-lectură. Parteneriatul cu BCUT a fost inițiat în urmă cu șase ani.

Print Friendly, PDF & Email