Noile sirene, cumpărate de Primăria Timişoara, intră în teste

În perioada 18-28 februarie Primăria va amplasa şapte sirene de înştiinţare-alarmare a populaţiei, timp în care, anunţă Municipalitatea, vor fi făcute şi testări ale lor.

 

 

Achiziționarea a șapte sirene electronice de 600 W și a încă 20 de sirene electronice de 1200W este necesară pentru completarea și reconfigurarea sistemului de înștiințare-alarmare a Timişoarei, mai transmit reprezentanţii Municiaplităţii.

Consiliul Local Timişoara a decis cumpărarea, în prima fază, a celor şapte sirene electronice de 1.200 W, cu o valoare totală de 412.000 lei, cu TVA inclus.

Noile sire, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, vor fi amplasate în următoarele locații din Timișoara: b-dul Take Ionescu, str. Episcop Joseph Lonovici, b-dul Eroilor de la Tisa, str. Martir Constantin Radu, str. Ardealului, str. Ceferiștilor şi b-dul General Ion Dragalina.

După montarea lor, va fi verificat gradul lor de audibilitate. „Atenţionăm populaţia că vor fi şi unele momente de activare a sirenelor pentru testări, pentru câte un foarte scurt interval”, transmite Primăria Timişoara.

Print Friendly, PDF & Email