Noi zboruri, reluate de pe Aeroportul Internaţional Timișoara

Ca urmare a reactualizării listei țărilor considerate sigure și din care pasagerii pot reveni în țară fără să mai intre în izolare sau carantină, noi zboruri au fost reluate de azi, de pe Aeroportul Internaţional Timișoara.

 

Reluarea zborurilor aeriene de legătură între România și alte țări, încă de luna trecută, a făcut posibilă reluarea operării zborurilor regulate de pe Aeroportul Internaţional Timișoara spre și dinspre destinații din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen și Karlsruhe/ Baden-Baden), Italia (Bari, Bergamo, Bologna, Roma, Veneția) şi Franța (Paris-Beauvais), transmit oficialii AIT.

Ca urmare a reactualizării listei țărilor considerate sigure și din care pasagerii pot reveni în țară fără să mai intre în izolare sau carantină, pe lângă destinațiile din Germania, Italia și Franța, se mai adaugă 22 de țări. Cu trei dintre acestea Aeroportul Timișoara are legătură aeriană directă, respectiv cu Anglia (Londra-Luton), cu Spania (Barcelona, Madrid, Valencia) şi cu Belgia (Bruxelles-Charleroi).

Astfel începând de astăzi, pe Aeroportul din Timișoara au fost reluate zborurile regulate spre și dinspre Londra-Luton și Barcelona, urmând ca de mâine, 8 iulie, să fie reluate și zborurile directe spre și dinspre Bruxelles-Charleroi și Valencia, iar din 10 iulie se va relua și cursa directă spre și dinspre Madrid.

Reprezentanţii AIT le reamintesc pasagerilor că planul măsurilor de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce privește îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe Aeroportul Timișoara, este publicat pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro

Print Friendly, PDF & Email