Noi curse aeriene din Timişoara, spre München,Torino, Bruxelles şi Frankfurt

Avion Wizz AirOperatorul low-cost Wizz Air introduce, din noiembrie, noi curse din Timişoara către München, Torino, Bruxelles şi Frankfurt şi va extinde flota pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara cu o nouă aerobavă de tip Airbus A320.

Vicepreşedintele executiv al companiei Wizz Air, John Stephenson (foto), a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că această companie va aloca, începând din data de 1 noiembrie, o a doua aeronavă, de tip Airbus A320 cu 180 de locuri, care să opereze pe aeroportul din Timişoara, unde acum este o singură aeronavă. „Prin dublarea flotei vom crea şi noi locuri de muncă şi sperăm, totodată, să stimulăm şi turismul local”, a declarat, citat de Mediafax, John Stephenson.

Totodată, începând din 2, respectiv 3 noiembrie, compania va opera două zboruri săptămânale de la Timişoara spre München şi Torino, urmate de două zboruri spre Bruxelles şi Frankfurt. Noile destinaţii vor avea tarife începând de la 109 euro.

Potrivit sursei citate, tot din toamnă, de la Timişoara la Milano va creşte numărul zborurilor săptămânale, de la patru la cinci. De la Timişoara la Roma vor fi patru zboruri săptămânale faţă de trei câte sunt acum, de la Timişoara la Londra vor fi, de asemenea, patru zboruri săptămânale faţă de trei câte sunt în prezent, iar de la Timişoara la Dortmund vor fi trei zboruri săptămânale, faţă de două câte sunt în prezent.

John Stephenson Wizz AirLa ora actuală, compania Wizz Air operează zboruri de pe Aeroportul Internaţional Timişoara către Paris, Dortmund, Londra, Milano, Veneţia, Bologna, Roma, Madrid şi Valencia. Totodată, operează 84 de rute din România către 40 de destinaţii.

Wizz Air a transportat anul trecut în şi dinspre România 3,2 milioane de pasageri, faţă de 2,7 milioane în 2012. Operatorul ungar zboară de pe cinci aeroporturi din România, urmând ca din această vară să zboare şi de pe aeroporutul din Craiova, către şase rute.

Wizz Air are o flotă de 46 de aeronave de pe 17 baze, pe 300 de rute, care asigură legătura între 95 de destinaţii din 35 de ţări.

Print Friendly, PDF & Email