Noi centre de vaccinare în Timișoara

Sursă foto: Primăria Timişoara

Primăria anunţă deschiderea la Timişoara a încă trei centre de vaccinare împotriva covid, care vor avea în total 20 de noi fluxuri de vaccinare.

 

Cele trei centre vor fi deschise, începând cu 23 martie, la Continental (sediul de pe Calea Buziașului nr. 11), Incuboxx și la Muzeul „Corneliu Miklosi” (pe b-dulTake Ionescu nr. 83). Toate cele trei centre vor fi dedicate vaccinării cu doze Pfizer. Odată cu deschiderea acestor noi centre, capacitatea de vaccinare a timișorenilor va fi aproape dublată.

În prezent, în Timișoara există cinci centre active, cu un total de 28 de fluxuri, la Iulius Mall, în sediul Isho, în clădirea STPT de pe Intrarea Doinei, la Casa Tineretului și în sediul Vox Technology Park.

Primăria Timișoara a pus la dispoziție, din resurse proprii și prin parteneriate, spațiile necesare pentru aceste centreşi s-a ocupat de dotarea spațiilor, precum și de recrutarea de personal, reamintesc reprezentanţii Municipalităţii. Decizia de deschidere a acestor centre este luată de Direcţia de Sănătate Publică Timiș, în funcție de numărul de doze de vaccin disponibile.

 

Print Friendly, PDF & Email