Noi acţiuni de deratizare, la Timişoara

În perioada 3-19 august, În Timişoara vor avea loc activităţi de deratizare pe domeniul public, anunţă Municipalitatea. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, perioada de desfășurare a acestei acțiuni va fi extinsă.

 

Prestatorul autorizat pentru efectuarea acestor lucrări, anunţă Primăria, este societatea Coral Impex SRL. Personalul implicat în efectuarea lucrărilor este calificat și autorizat în conformitate cu  legislația în vigoare, fiind dotat cu echipament de protecție corespunzător.

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, Municipalitatea face apel la cetăţenii să sprijine această acțiune și să-şi facă curăţenie în propriile gospodării, pentru combaterea rozătoarelor: „Rugăm cetățenii să procedeze la salubrizarea și igienizarea spațiilor proprii de depozitare a deșeurilor menajere, interioare și exterioare clădirilor. Atragem atenția timișorenilor asupra faptului că sunt interzise golirea, deteriorarea sau sustragerea staţiilor destinate plasării momelilor, amplasate de către operatorul serviciilor de deratizare pe domeniul public.”

Reprezentanţii Primăriei atrag atenţia că pentru neefectuarea lucrărilor de deratizare şi dezinsecţie imediat ce se constată apariţia de rozătoare sau insecte și neluării măsurilor de combatere a dăunătorilor din spaţiile proprii se aplică amenzi cuprinse între 500 de lei la 1.000 de lei, pentru persoanele fizice, şi între 1.000 de lei la 2.500 de lei, pentru persoanele juridice.

Print Friendly, PDF & Email