Noaptea Albă a Galeriilor 2020, prelungită în tot weekend-ul

Noaptea alba a galeriilor, 2019. Sursă foto: Facebook NAG

Publicul timișorean este așteptat la acest sfârşit de săptămână la Noaptea Albă a Galeriilor 2020.

 

În Timișoara, în Noaptea Albă a Galeriilor 2020 18 spații își vor ține porțile deschise, în 2, 3 şi 4 octombrie, între orele 18 – 24. Este vorba despre Fundația Art Encounters, Casa de Cultură a Studenților, Galeria Helios, Faber, Galeria Jecza, Kunsthalle Bega, Lapsus, Centrul Multifuncțional Bastion, Werkgangenheit, Galeria Calpe, Baraka, Tzetze, Art-Hoc, Comenduirea Garnizoanei Timișoara, Muzeul de Transport Public „Corneliu Miklosi”, Poșta Mare, Piața Libertății, Indecis.

„Un eveniment ca Noaptea Albă a Galeriilor se încăpățânează să ofere anual o radiografie cât mai onestă a scenei culturii contemporane locale, iar în contextul extrem de dificil cu care ne confruntăm, nu doar noi comunitatea culturală, ci întreaga societate, faptul că în acest an am decis să continuăm nu este un  gest de curaj din partea nimănui, ci mai degrabă o dovadă a solidarității”, spune Suzana Dan, de la Asociația Ephemair, fondatoare evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor.

Întregul program detaliat pe orașe, spații și artiști este disponibil pe: www.noapteagaleriilor.ro

Noaptea Albă a Galeriilor este un eveniment inițiat în 2007, la București, de către Asociația  Ephemair și, în ultimii cinci ani, dezvoltat în mai multe orașe din România, în parteneriat cu organizații locale.

Print Friendly, PDF & Email