Nicu Fălcoi, candidatul USR pentru președinția Consiliului Județean Timiş

Nicu Fălcoi. Foto: Constantin Duma

Uniunea Salvați România Timiș anunță desemnarea deputatului Nicu Fălcoi candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. Această nominalizare vine în urma unui proces democratic de vot intern care s-a desfășurat sâmbătă, 23 martie.

 

„Experiența sa în serviciul militar și ulterior în serviciul public ca parlamentar și ca vicepreședinte al Adunării Parlamentare NATO, îl face candidatul potrivit pentru a conduce Consiliul Județean Timiș”, transmite USR Timiş.

Nicu Fălcoi este deputat de Timiș. În legislatura 2016-2020, a fost senator, secretar în Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională. De profesie inginer, Nicu Fălcoi are o experiență de peste 20 de ani ca pilot, după absolvirea Facultății de Mecanică, Secția Autovehicule Rutiere din cadrul Universității Politehnica din Timișoara, și a școlii Militare de Ofițeri de Aviație „Aurel Vlaicu” din județul Buzău. A participat la exerciții multinaționale NATO, iar între 2004 şi 2005, a fost observator ONU în cadrul Misiunii Organizației Națiunilor Unite în Congo. În timpul mandatului de senator, a fost ales în funcția de vicelider al grupului „Alianța liberalilor și democraților” din cadrul Adunării Parlamentare NATO.

USR candidează pentru Consiliul Județean Timiș în Alianța Dreapta Unită.

Print Friendly, PDF & Email