Nicu Alifantis la Timișoara, în turneul “Memorabilia”

Foto: Cătălin Eremia

Nicu Alifantis ajunge în toamna aceasta la Timișoara, în cadrul turneului Memorabilia, un omagiu adus teatrului românesc.

 

Concertul pe care Nicu Alifantis îl susţine alături de FragileBand are loc duminică, 13 octombrie, de la ora 19, la Filarmonica “Banatul” și face parte din turneul Memorabilia, care ajunge în 20 de orașe ale țării.

Memorabilia este rezultatul delicat al instrumentelor acustice ce creează o alchimie perfectă între fragilitate și emoții puternice, între grație și îndrăzneală, din care s-a născut muzica pentru teatru, transmit organizatorii turneului. Colaborarea lui Nicu Alifantis cu teatrul cuprinde muzica a 118 spectacole de teatru, în regia celor mai importanți regizori români.

La concert, publicul va putea achiziționa colecția Nicu Alifantis – Memorabilia – Theatre Music Collection, editată în 1000 de exemplare semnate și numerotate de autor în original, ce conține: Cartea muzicilor de teatru, în două volume, Cartea discurilor, discuri audio, discuri video și multe alte surprize.

Nicu Alifantis a debutat în muzică la 19 ani, la Teatrul “Maria Filotti”, din Brăila, orașul său natal. În peste cei 45 de ani de activitate a susținut 5200 de concerte și 60 de turnee în țară și în străinătate. A cântat în deschiderea concertului Bob Dylan, de la București, din 2010, iar de-a lungul carierei a concertat alături de mari personalități muzicale cum ar fi Donovan, Jerry Lee Lewis, The Platters, Toto Cutungo, Dionne Warwick sau Ricky Martin.

Biletele se pot achiziționa din rețeaua de magazine Flanco, de la casa de bilete a Filarmonicii Banatul sau online pe iabilet.ro. Preţurile sunt cuprinse între 69 şi 139 de lei.

Print Friendly, PDF & Email