Nicolae Robu, preşedinte unic al PNL Timiş

Nicolae Robu copresedinte PNL Timis (2) Foto Costi Duma De azi, PNL Timiş nu mai are la conducere doi lideri, ci doar unul.

 

Nicolae Robu, până azi, co-preşedinte al PNL Timiş, apreciază că numirea sa în funcția de președinte unic al PNL Timiș reprezintă, „fără îndoială, în primul rând, consecința aprecierii de care s-a dovedit că mă bucur din partea cetățenilor Timișoarei, prin numărul mare de voturi obținute în recentele alegeri”. Nicolae Robu afirmă că, după numărul de voturi, s-a situat, în PNL, pe locul 3 pe țară, devansat doar de Emil Boc și Ilie Bolojan, „cu toată vitregia condițiilor în care am candidat”. Şi asta, datorită „aprecierii din partea timișenilor din orașele și comunele județului, care și-au arătat sentimentele în contactele directe cu mine din campania electorală și, bineînțeles, aprecierii din partea colegilor din filială și a celor din Biroul Politic Național, inclusiv a celor doi copreședinți naționali”.

Nicolae Robu mai spune că toți cei care îl cunosc știu că este un om de echipă, neconflictual, „străin de ceea ce se cheamă ranchiună, un om deschis spre oricine, pozitiv prin natura mea, corect și cinstit, dedicat interesului public, loial 100% PNL”. Consecvent cu acest portret, promite acesta, îşi va exercita funcția de președinte unic al Filialei Timiș a PNL, în echipă cu „colegul și prietenul meu Dan Popa”, prim-vicepreşedinte coordonator al PNL Timiş, „cu care am colaborat excelent și până acum, cu colegii primari, cu ceilalți colegi, cu funcții în partid sau simpli membri”.

Nicolae Robu anunţă că va pune mare bază pe tineri, „nu numai la muncă, dar și la promovări. Unul din primele lucruri pe care le voi face va fi declanșarea unei ample campanii de revigorare a organizațiilor de tineret, în tot județul”.

Şi, mai promite liderul liberal, egalitatea de șansă și de tratament și prevalența meritelor și merituoșilor vor fi valori fundamentale ale vieții interne a PNL Timiş. „Ca și transparența, onoarea, asumarea, inițiativa și spiritul critic. Ca și unitatea, unitatea în diversitate, evident”, mai adaugă Nicolae Robu.

Print Friendly, PDF & Email