Nicolae Robu: „Ploile au compromis parțial rezultatele proaspetei intervenții anti-ţânţari”

Foto: Constantin Duma

Primarul Timişoarei atrage atenţia că prezența atât de numeroasă a ţânţarilor nu este cauzată de nepăsarea cuiva, ci de condițiile meteo, ploile abundende anihilând efectul substanţelor cu care s-a stropit.

 

În ultima săptămână din iunie s-a stropit masiv, cu substanțele de rigoare – substanțe verificate, vă asigur, autorizate de autoritățile sanitare –, atât de la sol, cât și din aer și sunt convins că ați văzut cu toții avionul la lucru în mai multe rânduri. Necazul este, însă, că au venit acele ploi abundente, zilnice, și, pe de o parte, au compromis parțial rezultatele prea proaspetei intervenții, iar pe de altă parte, au făcut imposibilă o nouă rundă”, explică primarul Nicolae Robu.

Acesta anunţă că Primăria a comandat o nouă intervenție, dar se aşteaptă câteva zile întrucât, în continuare, vremea se anunță instabilă.

„Ca să nu facem cheltuiala degeaba, fără efectele dorite, e nevoie, conform normelor tehnologice în speță, să se scurgă un anumit timp de la ultima ploaie și apoi să nu plouă un anumit timp după intervenție”, mai spune edilul.

Acesta se declară convins că cei mulți timişoreni, „corecți în atitudine întotdeauna”, înțeleg situația și se lasă prinși „în jocul mârșav al hater-ilor, unii dintre ei politruci ce nu pot etala nici măcar o realizare a vieții lor – una singură, atât! –, alții jurnaliști cu ghilimele și-atunci se-agață de orice, critică și iar critică, totul, fără nicio logică, doar-doar își găsesc adepți!. Bieții de ei! Cât de nefericiți trebuie să se simtă în inutilitatea lor.”

Print Friendly, PDF & Email