Nicolae Robu: „Fuziunea PNL este un act istoric”

"Nicolae Robu pupitru PNL Foto PNL TimisFuziunea este un act istoric şi pretind că am măsura cuvintelor”, a apreciat, zilele trecute, referindu-se la procesul în curs de sudare internă a celor două foste partide, co-preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu. Acesta a reiterat faptul că PNL va ajunge la guvernare, „dar nu cu orice preţ şi făcând orice fel de compromisuri”.

Nicolae Robu a prezentat succint şi calendarul complet al acţiunilor care urmează să aibă loc, cu toate etapele premergătoare perioadei de precampanie. Acesta a precizat că PNL va fi reprezentat, la alegerile locale şi parlamentare din 2016, de cei mai buni candidaţi, în desemnarea cărora se va ţine cont de criterii vizând susţinerea politică de care se bucură aceştia, de munca pe care o vor depune, de meritocraţie şi de evaluarea percepţiei pe care cetăţenii o au faţă de fiecare candidat în parte.

Potrivit lui Nicolae Robu, în baza prevederilor calendarului activităţilor care urmează să aibă loc în perioada rămasă până la finalul acestui an, procesul de desemnare a candidaţilor ar urma să se desfăşoare etapizat, de la depunerea candidaturilor până la validarea acestora, urmând ca, până cel târziu în 1 februarie 2016, să fie validaţi de către organele de conducere ale PNL de la nivel central candidaţii pentru Primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Jurnalist Timpolis