Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei: „Sunt mândru de ce am lăsat în urma mea”

Foto: Constantin Duma

La finalul a două mandate la conducerea Primăriei Timişoara, liberalul Nicolae Robu spune că este mândru de ceea ce a lăsat în urma sa şi că timpul va aşeza lucrurile la locul lor, în mod corect.

 

„Sunt mândru de ce am lăsat în urma mea, atât la Universitatea Politehnica din Timişoara, cât şi la Primărie. Doar timpul va aşeza lucrurile la locul lor, în mod corect”, a scris, pe pagina sa de Facebook, fostul edil al Timişoarei, Nicolae Robu, după anunţarea rezultatelor de la scrutinul din 27 septembrie.

Nicolae Robu le mulțumeşte atât timișorenilor care l-au votat, cât şi colegilor săi din PNL cu care, spune, a făcut echipă bună, şi colegilor săi din Primărie veniți în instituție o dată cu el sau în timpul mandatelor sale, „tineri valoroși, cu care, alături de foarte puțini moșteniți – din păcate, cu foarte puțini! –, am făcut toate lucrurile care au schimbat radical orașul, de care beneficiază în egală măsură cei ce m-au votat și cei ce nu m-au votat, lucruri cu care mă mândresc și mă voi mândri mereu”.

Fostul edil mai spune că de oricâtă calomnie va avea parte în continuare „și știu bine că voi avea, eu, ca idealist ce sunt, voi rămâne nu fericit, ci extrem de fericit pentru ce-am făcut pentru orașul meu. Fie ca Timișoara să aibă un viitor fericit!”

Nicolae Robu a pierdut alegerile din 27 septembrie în competiţia cu Dominic Fritz, candidatul alianţei USR PLUS.

Print Friendly, PDF & Email