Nicolae Robu face apel către liberali pentru susţinerea lui Iohannis pentru un nou mandat la Preşedinţie

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, face apel la mobilizarea tuturor liberalilor pentru câştigarea alegerilor europarlamentare, care sunt un preludiu al prezidenţialelor din toamnă, în care Partidul Naţional Liberal îl susţine pentru un nou mandat pe actualul şef al statului, Klaus Iohannis.

 

„PNL trebuie să câştige alegerile europarlamentare. Nu atât pentru ele însele, deşi, desigur, este important cine reprezintă ţara la Bruxelles, ci mai ales în perspectiva alegerilor prezidenţiale. Acesta este motivul pentru care eu, un primar şi în plus preşedinte de filială PNL, sunt atât de preocupat de aceste alegeri”, scrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul liberal al Timişoarei, Nicolae Robu.

Acesta spune ştie că există oameni care l-au votat pe Klaus Iohannis, dar sunt nemulţumiţi de prestaţia acestuia, aspect pe care-l cunoaşte însuşi şeful statului, dar că o analiză la rece demonstrează că acesta „a reprezentat România cu demnitate, vertical, cu fruntea sus. Vede oricine că este tratat cu respect peste tot. Cu el preşedinte, României nu i s-a întâmplat nimic rău. Dimpotrivă, România şi-a consolidat poziţia în Uniunea Europeană, dar extrem de important, mai ales în vremurile pe care le trăim, şi în NATO, şi în planul relaţiilor bilaterale. Aşadar, să rămânem alături de preşedintele Iohannis, să-l susţinem pentru un nou mandat, pentru binele României.”

Nicolae Robu consideră că alegerile prezidenţiale se joacă într-o mulţime de runde, europarlamentarele reprezentând doar una din ele, dar extrem de importantă. „Desigur, un meci, oricare ar fi el, poate fi câştigat şi de la 0 – 1 şi chiar de la 0 – X, cu X mai mare decât 1, dar e mult mai uşor de la 1 – 0”.

Liderul liberal face un apel către colegii săi ca PNL să fie partidul care să-l susţină, „se întrevede unicul”, pe preşedintele Klaus Iohannis „să intre în campania pentru prezidenţiale de la 1 – 0”.

Print Friendly, PDF & Email