Nicolae Robu: „Conducerea PNL trebuie să-şi asume debarasarea de aliatul toxic USR”

Foto: Constantin Duma

Fostul preşedinte al PNL Timiş şi primar al Timişoarei, Nicolae Robu, menţionează o listă de liberali care, în opinia sa, ar fi buni preşedinţi ai PNL, dar subliniază că oricare dintre ei va ajunge să conducă partidul are obligaţia să se debaraseze de USR, care e la fel de nocivă ca alianţa cu PSD, în 2011.

 

Lsta cu liberalii care, în opinia sa, ar putea fi buni preşedinţi ai PNL include 12 nume. Nicolae Robu îi menţionează aici, în ordine alfabetică, pe Emil Boc, Rareș Bogdan, Ilie Bolojan, Cristian Bușoi, Florin Cîțu, Iulian Dumitrescu, Gheorghe Falcă, Gheorghe Flutur, Dan Motreanu, Siegfrid Mureșan, Ludovic Orban şi Robert Sighiartău.

Fostul preşedinte al PNL Timiş şi primar al Timişoarei susţine că, dacă dorește să conducă partidul cu pretenția nr. 1 al României, viitoarea conducere a PNL trebuie să-şi asume debarasarea de USR, pe care o consideră un aliat toxic. „A fost o greșeală asocierea PNL cu socialiștii, cu PSD, în 2011, este cel puţin la fel de nocivă asocierea de acum, cu neomarxiștii, cu USR+PLUS”, declară, pe pagina sa de Facebook, Nixcolae Robu.

Acest curent, neomarxismul, mai spune Nicolae Robu „este străin de interesele României, iar exponenții lui, ajunși în diverse funcții, printr-o manipulare fără precedent a oamenilor de bună-credință, aspiranți legitimi la un mai bine pentru comunitățile / țara lor – dacă părea posibil, de ce nu? – sau prin negocieri de-o obrăznicie iarăși nemaiîntâlnită sunt de o incompetență și rea-credință catastrofale. PNL n-are ce căuta alături de asemenea oameni și de un asemenea curent!”

Print Friendly, PDF & Email